Restaurant Stripsteak in Las Vegas

De laatste episode uit Las Vegas!

Dit is het tweede restaurant in Las Vegas waar ik over wil vertellen, namelijk Stripsteak. De naam is op zich een uitleg over wat het is en waar het is in Vegas (op de Strip) maar het laat totaal niet zien wat een geweldig restaurant dit is!

Bijzondere van dit restaurant is dat het niet zijn eigen url heeft, maar dat de url gaat via de naam van de chef: http://www.michaelmina.net/restaurants/las-vegas/stripsteak

 

Om te beginnen hebben ze een geweldige bar met een enorme selectie aan verschillende whisky’s voor de liefhebbers (zijn er meer dan 100 volgens de website). Het leuke van dit restaurant is, behalve dat ze een 4 sterren bediening hebben die zich letterlijk het vuur uit hun sloffen loopt voor je, ze ook een open keuken hebben waarin je het bakken van de steaks gewoon kunt zien.

Ik heb wat extra foto’s op facebook gezet: www.facebook.com/voedenzo hoewel ze door het gedimde licht, wat in al die restaurants helaas normaal is, lang niet zo goed zijn geworden als ik graag zou willen.

Bij de open keuken kun je de enorme stukken vlees zien die hier staan te bakken, soms met een steekvlam erbij, maar over het algemeen gewoon lekker een tijdje op de hele grote grill die ze hier hebben.

Nu hebben ze hier natuurlijk grote steaks in alle soorten en maten, maar er is ook van alles en nog wat aan andere dingen die ze hier serveren.

 

Om te beginnen kregen we bij ons drankje per persoon een bakje met frietjes die in eendevet gefrituurd zijn met 3 verschillende sausjes waaronder een truffelmayonaise. mmm.

Daarna hebben we verschillende voorgerechten gedeeld, en daar zaten gebakken buikspek bij, vistartaarbolletjes op een stukje gegrild brood, en kleine lobster taco’s. Alles was heerlijk, mooi geserveerd, en we hadden ook constant mensen die kwamen vragen of alles  wel naar wens was.

En toen natuurlijk de steaks. We hadden eigenlijk allemaal een andere steak, en er werd ook advies gegeven over welke soort steak je het beste kon nemen, al naar gelang de smaak die je zocht. Ik zocht een goede stevige smaak met een zacht vlees wat je echt bijna ‘rare’ kon eten. Ik heb toen een Bone In Rib Eye steak genomen. Nu moet ik tot mijn schaamte bekennen dat er zo veel soorten waren dat er een paar bij waren die ik niet kende, maar iedereen gaf gewoon aan wat hij verwachtte van zijn steak, en dan werd er een advies gegeven. Geweldige product kennis.

 

Ik moest natuurlijk weer iets anders, en dus heb ik er een ‘side’ van Lobster tail bij genomen. Ok, ik geef het toe, na de lobster zou ik liever doorgegaan zijn met een andere lobster in plaats van de steak zo lekker was hij. Goed gekruid (vanillie zout?) met een perfecte garing, vooral niet te gaar, hij was om je vingers bij op te eten. Een van de mensen waar ik mee was, keek naar mijn gezicht bij het eten hiervan, en vroeg of de lobster echt ZO goed was. Nou dat was hij!

Maar ik mag natuurlijk het enorme stuk beest dat ook op mijn bord lag niet verwaarlozen. Wauw, de grootte hiervan, dat is niet wat je normaal gesproken in Nederlands op je bord krijgt, dit was echt een BIG steak! Prima gebakken, lekker op smaak gebracht, echt een feest voor elke liefhebber. Toen ik om me heen keek zat iedereen te smullen, en er werd me verzekerd dat de rest van het vlees ook werkelijk heel goed was.

Helaas hadden we toen met zijn allen zoveel gegeten dat we het dessert hebben overgeslagen en door zijn gegaan naar de koffie etc.

Maar, wil je een goede steak, of gewoon een geweldig restaurant in Vegas, dan hoort dit restaurant zeker op je lijstje te staan!



There are 2 comments

Add yours
  1. adult onesie

    Normally I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to check out and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite nice post.


Post a new comment