Loetje aan de Amstel

Ik ben nu 2 keer naar Loetje aan de Amstel geweest, en ik moet zeggen, ik heb niets tegen op een derde keer! Dit is voor mij wel bijzonder, want ik ga over het algemeen niet meerdere keren naar een restaurant, omdat er nog zoveel andere restaurants zijn om uit te proberen. Maar Loetje aan de Amstel is wel een uitzondering waard.

Loetje aan de Amstel http://ouderkerk.loetje.com/ is een van de meerdere Loetje bedrijven. Er zijn er namelijk 7 als ik zo de website lees.

Ik was hier nog nooit geweest, en was dus ook verbaasd door de locatie, die is namelijk officieel in Amstelveen, maar eigenlijk is het Ouderkerk en ook nog eens waar ook andere (en veel duurdere) restaurants zitten. Wat mij meteen opviel is dat het de sfeer heeft van een bruin café, en gezien de grootte van dit restaurant vind ik dit echt knap!

 

We waren met meerdere mensen en hebben dan ook van alles uitgeprobeerd. De porties zijn behoorlijk, en dit geldt ook voor de sides, die je apart moet bestellen.

Wij hadden voorgerecht, hoofdgerecht met sides, en dan heb je al snel door dat dit vrij veel is en er zeker geen plaats over blijft voor dessert.

Ik heb meerdere foto’s op Facebook geplaatst, dus kijk vooral op www.facebook.com/voedenzo

 

Wat mij betreft is dit een geweldig restaurant om gezellig met vrienden te gaan eten. De bediening is vriendelijk en behulpzaam met suggesties, en we hebben echt goed gegeten. Zelf had ik een voorafje van meerdere soorten vis, en een biefstuk met uien en lever. Er waren meerdere mensen die voor biefstuk kozen, maar ik begreep dat de vis ook erg lekker was. Ook was er een goed uitziende biefstuk salade.

De tweede keer dat ik er was heb ik een toetje genomen, want ik begreep dat de Sticky Toffee echt het proberen waard was. We waren zo onder de indruk dat we vergeten zijn om een foto ervan te maken! Het was een fors stuk ‘taart’ met een saus en slagroom.

Dit restaurant staat, door de gezelligheid en het goede eten, samen met een prima prijs, hoog op mijn lijstje van favorieten!There are 17 comments

Add yours
 1. mentor y aprendiz mobile legends

  Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other sites?

  I have a blog based upon on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 2. mobile legends hack fun apk

  I am extremely impressed with your writing skills and also with the
  layout on your weblog. Is this a paid theme or
  did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a
  nice blog like this one today.


Post a new comment