Bombay Sapphire

Bombay Sapphire met basilicum en frambozen

De Bombay Sapphire met basilicum en frambozen is een hele snelle manier om een lekkere cocktail voor het weekend (of elk ander moment dat je er zin in hebt 😉 te mixen:

Wat heb je nodig:

Een groot rond glas

IJsblokjes

Bombay Sapphire Gin

Paar blaadjes verse basilicum

Paar bevroren frambozen

Hoe maak je het:

Neem een groot rond glas en doe daar flink wat diepgevroren ijs in. Dat het ijs diepgevroren is, is belangrijk anders wordt de cocktail zo snel watering.

Doe daar een maatje Bombay Sapphire in (5 – 8 cl afhankelijk van hoe sterk je de cocktail wilt) en een half flesje Fevertree Tonic.

Paar blaadjes basilicum erin, en wat bevroren frambozen. Die blijven namelijk wat langer mooi  en geven niet al te snel hun smaak en kleur af.

Lepeltje erin als je dat wilt en klaar!



There are no comments

Add yours

Comments are closed.