Bombay Sapphire met basilicum en frambozen
De Bombay Sapphire met basilicum en frambozen is een hele snelle manier om een lekkere cocktail voor het weekend (of elk ander moment dat je er zin in hebt 😉 te mixen:
Wat heb je nodig:
Een groot rond glas
IJsblokjes
Bombay Sapphire Gin
Paar blaadjes verse basilicum
Paar bevroren frambozen
Hoe maak je het:
Neem een groot rond glas en doe daar flink wat diepgevroren ijs in. Dat het ijs diepgevroren is, is belangrijk anders wordt de cocktail zo snel watering.
Doe daar een maatje Bombay Sapphire in (5 – 8 cl afhankelijk van hoe sterk je de cocktail wilt) en een half flesje Fevertree Tonic.
Paar blaadjes basilicum erin, en wat bevroren frambozen. Die blijven namelijk wat langer mooi en geven niet al te snel hun smaak en kleur af.
Lepeltje erin als je dat wilt en klaar!
Related Articles