Eend

Van der Valk Hotel Brussels Airport en Catharina restaurant

Het Van der Valk hotel Brussels Airport is een groot en vrij onpersoonlijk gebouw. Het personeel doet echter veel moeite om de gasten persoonlijk te behandelen. Zo is er voor de mensen die regelmatig komen een aparte plaats waar alle kamersleutels liggen, op alfabet, zodat je niet in de rij hoeft te wachten om in te checken. Het personeel is vriendelijk en van goede wil, zelfs als er een hele rij mensen staat te wachten.

Wat ik echter bijzonder vind aan dit hotel, is dat het voor een business hotel werkelijk een heel goed restaurant heeft namelijk, het Catharina restaurant . Helaas kan ik uit ervaring vertellen dat restaurants in business hotels niet altijd dezelfde kwaliteit leveren. De kok van het Catharina restaurant weet waar hij doet, en ook de presentatie van het eten is goed tot bijzonder (al naar gelang het gerecht).

De Ceasar Salad is zeker de moeite waard als voorgerecht, ook weer door de presentatie en ook de Huisgerookte Zalm is erg lekker. Zelf koos ik voor de Crispy Cheese die prima was (gegrilde kaas in een knapperig korstje) Misschien een ietsje teveel voor mij, maar dat is uiteraard subjectief. Wat betreft het hoofdgerecht zaten we nog steeds in het wild seizoen, zelfs al was het begin December, en dan ontkom je in Belgie niet aan alle mogelijke wildgerechten, heerlijk!

Mijn collega koos dus voor de ‘Duck’ met allerlei verschillende groenten eromheen, en zelf koos ik voor de ‘Steak’. De eend was heerlijk en zag er erg mooi uit. Presentatie van het gerecht door de verschillende kleuren was erg mooi zoals je kunt zien op de foto hierboven. De steak was een flink stuk vlees, en aangezien ik steak graag ‘rare’ eet, is dit altijd een gok, want bijna rauw kan alleen maar als de kwaliteit van het vlees erg goed is. Dit keer was ik dus blij verrast, want hij was zacht als boter en echt heel erg lekker. De hoeveelheid was voor mij ook hier iets teveel, hoewel ik toch geen kleine eter ben.

Als dessert hebben we voor koffie en verse muntthee gekozen, maar ik weet uit ervaring dat de desserts die hier geserveerd worden ook zeker het proberen waard zijn. Regelmatig veranderd de kaart, en voor mensen die vaker op dezelfde plek verblijven zoals ik zelf, is dit natuurlijk erg prettig.

Wat mij betreft is dit hotel en het bijbehorende restaurant zeker aan te bevelen.

https://www.hotelbrusselsairport.com/There are 29 comments

Add yours
 1. 12bet

  … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: voedenzo.nl/van-der-valk-hotel-brussels-airport-en-catharina-restaurant/ […]

 2. GLOCK 48

  … [Trackback]

  […] Here you can find 84971 additional Information on that Topic: voedenzo.nl/van-der-valk-hotel-brussels-airport-en-catharina-restaurant/ […]

 3. fun88bet

  … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: voedenzo.nl/van-der-valk-hotel-brussels-airport-en-catharina-restaurant/ […]

 4. w88

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: voedenzo.nl/van-der-valk-hotel-brussels-airport-en-catharina-restaurant/ […]

 5. unicc

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: voedenzo.nl/van-der-valk-hotel-brussels-airport-en-catharina-restaurant/ […]

 6. shapeforu

  … [Trackback]

  […] There you can find 55316 additional Info to that Topic: voedenzo.nl/van-der-valk-hotel-brussels-airport-en-catharina-restaurant/ […]


Comments are closed.