mijn magische dunschiller

Mijn magische dunschiller

Iedereen heeft een andere manier van schillen. Voor aardappels een aardappelmesje, voor wortels schrap je de wortels etc etc. Ik gebruik al jaren een dunschiller. Zo’n simpel ding waar ik alles mee doe.

Hier schil ik ook pompoen mee, want in de herfst zijn we thuis grote fans van allerlei dingen met pompoen. Ik zal binnenkort mijn recept voor Pompoensoep doorgeven 😉 Maar het schillen van die pompoen was altijd een enorme klus.Zwaar, moeizaam en met pijn in mijn handen vond ik het echt een enorme toestand om dat ding weer te schillen. Ja, ik weet het, je kunt hem eerst even in de oven doen en dan komt de schil er vanzelf af, maar ik heb liever gewoon alles klaar zodat ik dan aan andere dingen kan beginnen.

Toen ging mijn dunschiller kapot, en ik vond dat ik nu toch echt eens een roestvrijstalen gevalletje moest kopen. Groot was dus mijn verrassing dat deze (rond de 5 euro bij de AH) opeens zonder problemen alles schilde, van de harde winterwortels, tot zelfs mijn gewraakte pompoen.

Dus, zelfs pompoen schillen is geen enkel probleem als je even in een wat betere dunschiller investeert!There are 30 comments

Add yours
  1. W88

    … [Trackback]

    […] Here you will find 12590 more Information to that Topic: voedenzo.nl/mijn-magische-dunschiller/ […]

  2. poker99

    … [Trackback]

    […] There you can find 76310 additional Information to that Topic: voedenzo.nl/mijn-magische-dunschiller/ […]


Comments are closed.